No a jak sprawa stoi ze skarpeczioszkami? ;]
Okreslony kolor, może materiał? Ze wzorami, napisami czy czyste?
Kręca też? Mnie tak trzy ćwierci ;) To jest wąchanie, noszenie cudzych - to nie dla mnie. Ale bialutkie soksiki na opalnej łydce, mm marzenie. Taki mniejszy brat boksów, jak dla mnie ;]
Dla mnie białe soxy są jak bokserki, a czarne jak slipy ;p Wolę w sumie bez żadnych znaczków na nich, ale mi takie nie jakoś przeszkadzają.. Nie reaguje na żadne napisy adidasa, nike czy inne, nie działa to na mnie.
Tak to jest to ładna opalona łydka i biale soksy , mniam poprostu . jezeli chodzi o znaczki , napisy itp to zazwyczaj nie przykladam do tego wiekszej wagi
każde byle nie w sandałkach
a tak ogólnie to mam przed oczyma [ wyobraźni] chuda noge w dużym bucie[ typu skate czy tam jak to sie nazywa] ze skarpetkami białymi ale nie za wysoko podciągniętymi i ... no i to jest do przyjęcia.
Narwik napisał:
a tak ogólnie to mam przed oczyma [ wyobraźni] chuda noge w dużym bucie[ typu skate czy tam jak to sie nazywa] ze skarpetkami białymi ale nie za wysoko podciągniętymi i ... no i to jest do przyjęcia.
i to jest bo-skie :D
:p
p. napisał:
No a jak sprawa stoi ze skarpeczioszkami?
Okreslony kolor, może materiał? Ze wzorami, napisami czy czyste?
Kręca też? Mnie tak trzy ćwierciTo jest wąchanie, noszenie cudzych - to nie dla mnie. Ale bialutkie soksiki na opalnej łydce, mm marzenie. Taki mniejszy brat boksów, jak dla mnie
Dla mnie białe soxy są jak bokserki, a czarne jak slipyWolę w sumie bez żadnych znaczków na nich, ale mi takie nie jakoś przeszkadzają.. Nie reaguje na żadne napisy adidasa, nike czy inne, nie działa to na mnie.
do pracy cienkie czarne a po pracy biale fotte, nike albo umbro. do sneakersexu moga byc jedne i drugie pod warunkiem ze pasuja do calosci. najlepiej jak sa 2 dniowe. piekny zapach....